DE BESTE BADKAMERRENOVATIE

Verlangt u naar een gloednieuwe badkamer of wilt u uw huidige badkamer volledig renoveren? Stop met dromen en zet uw mijmeringen om in concrete plannen! Sven Verelst in Ranst bekijkt graag samen met u wat u verwacht van uw badkamer, om deze vervolgens te realiseren. En dit allemaal op één week tijd.

U kiest de tegels, toestellen, kleuren en stijl en hij verwezenlijkt het. Met veel plezier luistert hij naar uw wensen en maakt een passende offerte. Nadat u deze heeft goedgekeurd, zorgt hij voor de volledige opvolging van het project. Hij bestelt alle toestellen en benodigdheden voor u en slaat ze op in zijn magazijn tot alles is aangekomen. Vervolgens maakt hij concrete, duidelijke afspraken met u.

Nieuwe tegels, aangepaste elektriciteitsvoorzieningen, Gyprocwerken en uiteraard het sanitair dat u altijd al wou; Sven realiseert dit allemaal voor u. Indien nodig, stelt hij een team samen van verschillende betrouwbare vaklui. Hij is hierbij steeds op de werf aanwezig om alles voor u op te volgen en toe te zien op de kwaliteit van het geleverde werk. Doordat hij alle deeltaken zorgvuldig op elkaar afstemt en zeer flexibel werkt, kan hij uw badkamer in een recordtijd renoveren. Bovendien zorgt hij ook voor het uitbreken van uw oude badkamer. Laat het werk aan hem over, u hoeft zich nergens zorgen over te maken.

Contacteer hem gerust voor meer informatie of een afspraak. U kan zich meteen ook informeren over alle diensten die Sven Verelst in Ranst aanbiedt. Zo kan hij u helpen met verwarmingzonneboilersventilatiesanitair en warmtepompen.