VENTILATIE VAN VERELST

Onze huizen zijn tegenwoordig heel goed geïsoleerd en dat maakt een goede ventilatie onontbeerlijk. Zo vermijdt u onzuivere, vochtige lucht in huis, wat aanleiding kan geven tot schimmel en vochtproblemen. Natuurlijk kan u gewoon elke dag uw ramen openzetten. Maar om zeker te zijn dat de lucht in uw huis altijd voldoende zuiver is, is een degelijk ventilatiesysteem de ideale oplossing.

Met het juiste systeem zorgt u bovendien dat er geen kostbare warmte verloren gaat. Sven Verelst in Ranst bekijkt graag samen met u wat de beste oplossing is voor uw woning. Hij plaatst systemen C en D met warmteterugwinning en klassieke afzuigingen van merken als Renson en Vasco.

Met een ventilatiesysteem kan u meteen genieten van frisse lucht doorheen heel uw woning. Bij nieuwbouw is dit reeds verplicht, ook om condensatie op uw ramen te voorkomen.

Contacteer Sven Verelst in Ranst zo snel mogelijk en vraag naar de diverse mogelijkheden. U kan meteen ook informeren over alle andere diensten die Sven Verelst aanbiedt. Zo installeert hij eveneens verschillende soorten verwarmingzonneboilerssanitairwarmtepompen en blaast hij moeiteloos uw badkamer nieuw leven in.