VERWARMING OP MAAT EN IN UW STIJL

Een goed geplaatste verwarming die volledig is afgestemd op uw woonstijl levert niet alleen meer comfort, maar kan u ook een flinke duit besparen. Sven Verelst in Ranst zorgt voor een professionele plaatsing van alle soorten verwarmingsketels en radiatoren. De klanten kiezen het merk en de soorten radiatoren. Zo kan er ook maximaal rekening worden gehouden met uw stijl en uiteraard uw budget. Dit kan per kamer worden bekeken.

Nieuwbouw? Dan gaat hij graag samen met u na wat voor u de beste verwarmingsoplossingen zijn. Renovatie? Dan zijn een nieuwe verwarmingsketel en radiatoren een goed idee. Verouderde toestellen verbruiken meer en voldoen vaak niet aan de hedendaagse normen op het gebied van veiligheid en milieu. Ook hier kan Sven u uiteraard bijstaan om te kijken wat voor u de meest efficiƫnte en zuinige manier van verwarmen is. Ook vloerverwarming bij zowel nieuwbouw als renovatie behoort tot de mogelijkheden.

Indien de klant geen voorkeur heeft, werkt hij het liefst met de verwarmingsketels van Remeha. Deze Nederlandse fabrikant levert uitsluitend kwaliteitswerk en won onlangs nog een award voor de beste en meest zuinige ketel. Maar de keuze is uiteraard aan u.

Ook voor onderhoud en herstellingen komt Sven Verelst in Ranst graag ter plaatse. Aarzel dus niet om hem te contacteren. Verder kan u Sven Verelst en zijn team van vakmannen inzetten voor de plaatsing van zonneboilersventilatiesanitair en warmtepompen. Ook voor badkamerrenovatie bent u hier op de perfecte plek.