WARMTEPOMPEN: EFFICIËNT EN ZUINIG

Met een warmtepomp gebruikt u de warmte uit de omgeving (lucht, water of bodem) om uw woning of water te verwarmen. Dit is een bijzonder efficiënte, zuinige en milieuvriendelijke verwarmingsmethode. Sven Verelst in Ranst plaatst verschillende soorten warmtepompen en staat u graag bij met het nodige advies om de beste oplossing voor uw concrete situatie te zoeken. Hierdoor haalt u een maximaal rendement en voordeel uit uw warmtepomp.

Hij vertrouwt bij voorkeur op de systemen van Remeha en Vaillant. Hij kan warmtepompen plaatsen in nieuwe maar ook in oudere woningen en bedrijfsgebouwen. U kan bij hem terecht voor kleine en grote projecten. Ook voor depannages komt hij graag ter plaatse.

Doordat een warmtepomp natuurlijke energie van relatief lage temperatuur kan aanwenden voor toepassingen op hogere temperatuur, verbruikt een dergelijke installatie beduidend minder energie dan de klassieke verwarmingsmethoden. Bovendien reduceert u op deze manier ook uw CO2-uitstoot, waarvoor het milieu u dankbaar zal zijn. Bijkomend voordeel: warmtepompen zijn fiscaal aftrekbaar.

Wilt u ook ecologisch verwarmen, onafhankelijk van gas- of mazoutleveranciers? Dan is een warmtepomp misschien wel de ideale oplossing. Contacteer Sven Verelst in Ranst vrijblijvend voor een afspraak of offerte. Verder kan hij u helpen met meer milieuvriendelijke systemen zoals zonneboilers en andere verwarmingsmogelijkheden. Verder kan hij u helpen met ventilatiesanitair en de renovatie van uw badkamer.