SANITAIR VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Sanitair is één van de passies van Sven Verelst in Ranst. Wat ook uw wensen zijn, hij vindt steeds een passende oplossing om hieraan tegemoet te komen. Zowel voor nieuwbouw als renovatie en dit voor particuliere en professionele klanten. Dankzij zijn ruime ervaring weet hij als geen ander de beste oplossing te vinden voor ieders smaak en budget.

Wilt u een ligbad, of misschien een instapdouche? Of moeten er leidingen worden gelegd of vervangen? Dat is allemaal mogelijk. Sven Verelst in Ranst zorgt voor een professionele plaatsing van al uw sanitair. Indien nodig breekt hij ook uw oude sanitaire voorzieningen uit. Tevens heeft hij hierbij oog voor het milieu en de nieuwste technologieën. Naast klassieke waterinstallaties, plaatst hij daarom ook systemen voor de filtering van regenwater en het herstel van uw systeem. Zo kan u nog spaarzamer en milieuvriendelijker wonen en leven. Vraag hem gerust naar de vele mogelijkheden.

Pakt u de zaken liever meteen grondig aan en wilt u uw volledige badkamer laten renoveren? Ook dan kan Sven Verelst u van dienst zijn. Hij neemt graag alle aspecten van uw badkamerrenovatie voor zijn rekening.

Neem vandaag nog contact op met Sven Verelst voor een vrijblijvende afspraak of offerte. Ook voor herstellingen en depannages kan u bij hem terecht. Wenst u nog meer milieuvriendelijke systemen in uw huis? Informeer dan meteen over de zonneboilers en de verwarmingsmogelijkheden.