SVEN VERELST UIT RANST IS UW BETROUWBARE VAKMAN VOOR VERWARMING, VENTILATIE OF SANITAIR

VERWARMING

VERWARMING

Een goed geplaatste verwarming die volledig is afgestemd op uw woonstijl levert niet alleen meer comfort, maar kan u ook een flinke duit besparen.

LEES MEER
ZONNEBOILERS

ZONNEBOILERS

Profiteer maximaal van de warmte van de zon met een zonneboiler. Douchen of baden zonder schuldgevoel? Dan is een zonneboiler de ideale oplossing.

LEES MEER
VENTILATIE

VENTILATIE

Onze huizen zijn tegenwoordig heel goed geïsoleerd en dat maakt een goede ventilatie onontbeerlijk. Zo vermijdt u onzuivere, vochtige lucht in huis.

LEES MEER
SANITAIR

SANITAIR

Sanitair is één van de passies van Sven Verelst in Ranst. Wat ook uw wensen zijn, hij vindt steeds een passende oplossing om hieraan tegemoet te komen.

LEES MEER

Vakkundig advies

De zaakvoerder staat zelf in voor alle opmetingen, berekeningen en de opvolging van alle werken. Hij zorgt voor een perfecte plaatsing en neemt alles grondig met u door, zodat u weet waar u aan toe bent. Hij is steeds mee met de laatste ontwikkelingen en besteedt de nodige aandacht aan het milieu. Daarom heeft hij zich ook gespecialiseerd in het plaatsen van warmtepompen en zonneboilers.

Bent u toe aan een grondige badkamerrenovatie? Ook dan kan u bij hem terecht. Of het nu gaat om nieuwe tegels, aanpassingen aan de elektriciteit, Gyproc of verwarming en sanitair. Sven realiseert uw project binnen de vooraf besproken termijn. U kiest de toestellen, hij doet de rest. Zo kan u gerust zijn dat uw volledige project door hem wordt opgevolgd.

Aarzel zeker niet om contact op te nemen als u nog vragen heeft, een afspraak wenst te maken of alvast een gratis, vrijblijvende offerte wenst te ontvangen. Sven Verelst en zijn team staan klaar om u verder te helpen.

Recente realisaties

CONTACTEER ONS

BEL ONS
 03 294 58 82

ONZE KLANTEN

Wij verzorgen zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten voor particuliere en professionele klanten.