ZONNEBOILERS: HELP HET MILIEU!

Profiteer maximaal van de warmte van de zon met een zonneboiler. Douchen of baden zonder schuldgevoel? Dan is een zonneboiler de ideale oplossing. Of u nu kiest voor de heatpipes of de gewone, vlakke plaatcollectoren: een zonneboiler gebruikt de warmte van de zon om uw water te verwarmen. U bespaart daarbij enorm op uw energiefactuur. Bovendien zal er ook beduidend minder CO2 uitgestoten worden, wat uiteraard beter is voor het milieu.

Sven Verelst in Ranst plaatst zonneboilers in zowel nieuwe als oudere huizen, en dat voor zowel professionelen als particulieren. Tenzij de klant een andere preferentie heeft, geeft hij de voorkeur aan de merken Remeha en Sanutal die bekend staan om hun betrouwbare oplossingen en eerlijke prijzen.

Of het nu om een klein of een groter project gaat: Sven Verelst in Ranst verzekert steeds een onberispelijke klantenservice. Ook voor herstellingen en depannages kan u een beroep doen op zijn diensten.

Bijkomend voordeel: het plaatsen van een zonneboiler is fiscaal voordelig. Neem vrijblijvend contact en informeer meteen over andere soorten verwarming. Verder zijn Sven Verelst en zijn team gespecialiseerd inventilatiesanitairwarmtepompen en badkamerrenovatie.